Bilete #APSN - Donații pentru Ciprian - 1 sep, ora 20:00 - The Fool

#APSN - Donații pentru Ciprian

The Fool, București

marți, 1 septembrie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ciprian a fost abandonat la 2 ani de către părinți într-un centru de plasament și este unul dintre oamenii căruia i-au plăcut cartea de mic.

Povestea lui de viață este cutremurătoare, dar el a devenit un exemplu de modestie, de ambiție și de dăruire. În prezent, este doctorand în cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor și singura lui sursă de venit este bursa doctorală, care în această perioadă este la fel de suspendată ca și adunările publice. Visul lui Ciprian este să dezvolte un hidrogel de cheratină, care pe viitor ar putea sa ajute pacienții care sufera arsuri de mari suprafețe.

El este unul dintre cazurile incluse în campania APSN și, grație vouă, putem să-i dăm o mână de ajutor în această perioadă. Poți să contribui și tu, achiziționând un voucher de donație. Suma integrală încasată din tichetele pentru Ciprian va ajunge în contul lui. Dacă vrei să-l susții  alt fel decât prin donații , dă-ne un mail la apsn@thefool.ro !

 „Act Positive! Stay Negative!” merge înainte. Te poți alătura cauzei noastre, achiziționând bilete la spectacole sau vouchere de donație! pe bilete.thefool.ro