Bilete Romantic Fools - Piesă de teatru - 17 nov '19, ora 20:00 - The Fool

Romantic Fools - Piesă de teatru

The Fool, București

duminică, 17 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Romantic Fools este comedia care pune în evidenţă hilarul vieţii de cuplu. Piesa de teatru este împărţită în 12 scenete nebune cu un stil de umor care o să-ţi amintească fie de Saturday Night Live, fie de Woody Allen, Monthy Python sau de Fraţii Marx.

Piesa durează o oră şi 10 minute, iar dacă n-ai fălcile încălzite înainte, fii pregătit să pleci cu o mică febră musculară. E un show demenţial în care sigur o să te regăseşti. Hai să râzi de alte cupluri şi poate o să reuşeşti, încet încet, să priveşti şi momentele ciudate din relaţia ta cu mai mult umor.

Regia: Toma Dănilă
Cu: Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Rolando Matsangos, Andrei Mateiu, Sergiu Costache
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!