Bilete The Fool: Magic Fairytale cu Cristina Strecopitov - 8 dec '19, ora 12:00 - The Fool

The Fool: Magic Fairytale cu Cristina Strecopitov

The Fool, București

duminică, 8 decembrie '19, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei mici şi părinţii lor sunt invitați într-o călătorie în minunata poveste a Zânei Magice și a năzdrăvanului Ciufulici.

Cu toții se vor bucura de un spectacol interactiv plin de energie și de voie bună, pentru că “Magic FairyTale” este locul unde copiii urcă pe scenă și devin mici magicieni, într-o lume plină de vrajă, veselie, şi culoare.
 
Avem nevoie din ce în ce mai multă nevoie să credem în magie, în poveşti. Prin intermediul spectacolelor trăim o evadare din cotidian într-o lume fascinantă care tinde spre visare sau spre un tărâm de basm. "Magic Fairytale" este povestea de care au nevoie copiii și părinții deopotrivă, pentru a înțelege și îndrăgi arta magiei.

Pret bilet: 25 lei

Dacă vii ca însoţitor şi nu vrei să participi la spectacol, îţi punem la dispoziţie zona de bar unde poţi aştepta. În acest caz nu va trebui să cumperi bilet. În schimb, dacă vrei să trăieşti experienţa show-ului alături de cei mici, şi tu vei avea nevoie de bilet.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în ma 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!